040-665 45 50
Inga varor i din varukorg

En hyllning till kärleken!

En delikat dekor i guld och grått på porslin av hög kvalitet.

Gör varje måltid till en upp-levelse med servisens spännande former!

Save

Victoria - En kärlekshistoria

Victoria servis

Victoria är vår hyllning till kärleken och vårt svar på den moderna romantikens kärleksfulla formspråk.

Victoria är en stor succé, ljuvlig, vacker och dedikerad kärleken och den svenska kronprinsessans bröllop. Servisen är elegant, modern och designad av Anne Rooslien.

Fyrklöverns Victoria-servis är lättomtyckt och för alla tillfällen. En sober färgskala med detaljer i guld gör det lätt att variera dukningen för varje tillfälle. Servisens unika formspråk med den eleganta dekoren med ett enkelt band av guld gör bordet vackert.

Erbjudande! - 4 delar för bara 129:-

Erbjudande Åsas Tomtejul

SÄKER LEVERANS
Vi ersätter eventuella transportskador till 100%.

BYTES- OCH RETURRÄTT
Om servisen inte motsvarar dina förväntningar.

NÖJD KUNDGARANTI
30 dagars öppet köp.

Beställningsformulär
  • Ange mobilnummer för snabbare leverans och SMS-avisering


Ja tack! Jag vill gärna se hur servisen Victoria ser ut hemma hos mig och önskar få hem 2 mat- och 2 förrättstallrikar för bara 129:- (inkl. porto). Jag får en unik möjlighet att duka hemma. Därefter får jag ett kuvert med mat- och förrättstallrik en gång i månaden till det fördelaktiga samlarpriset 439:- (ord. pris 618:-). Serien består av 12 kuvert, men jag bestämmer själv hur många jag vill ha. Porto 49:- tillkommer per leverans.

 

Jag får dessutom 4 st glas (värde 936:-) *med min tredje leverans utan extra kostnad.

Kampanjvillkor

  1. Erbjudandet gäller t.o.m. 28/2 2018. Endast ett erbjudande per hushåll och endast kunder som inte tidigare köpt av servisen/serien.
  2. Jag blir gratis och helt utan köpförpliktelser medlem i Fyrklöverns Stjärnklubb. Som medlem får jag bl.a. nyhets-, produkt- och krediterbjudanden och har alltid minst 10 % rabatt på ord. pris. Jag kan också få fördelaktiga erbjudanden frånsamarbetspartners. Om jag inte önskar erbjudanden kontaktar jag kundtjänst på tel. 040-6654550. Jag får informationen skriftligen, per mobil-/ fast telefon eller e-post.
  3. Fyrklövern accepterar bara order från personer över 18 år och förbehåller sig rätten att godkänna beställningen. Du får max. 3 välkomsterbjudanden utan att köpa mer. Outlösta paket debiteras med 195 kr. Kreditkontroll kan komma att göras.
  4. Vi lagrar och uppdaterar personuppgifter för att kunna administrera kundförhållanden samt uppfylla våra garantiåtaganden.
  5. Jag accepterar att få nyhetsbrev från Fyrklövern AB skickade till min epost. Jag kan när som helst avbeställa detta val genom att ringa in till Fyrklöverns kundtjänst.

För fullständiga köpvillkor, vänligen läs här: Köpvillkor

 

Öppettider kundservice:
Måndagar - torsdagar: 8.30 - 17.00
Fredagar 8.30 - 15.00
Lördagar, söndagar och helgdagar är det stängt

Du kan alltid nå oss på kundtjanst@fyrklovern.se