Pepper

Stengods är ett material som ger en känsla av stillhet. Stillhet som får oss att stanna upp en stund i vår turbulenta tid. Med vår stengodskollektion Pepper är det enkelt att skapa en vilsam atmosfär som man vill stanna kvar i länge.

Pepper

 • Oj vilken efterfrågan det blivit på vår nya stengodsservis Pepper. Men den som väntar på något gott…i slutet av november kommer ytterligare en leverans från fabriken i Portugal. Lagom till alla mustiga höst- och vinterdukningar. Beställ redan idag!

  Pepper är det senaste tillskottet i Fyrklöverns stengodsserier. Kollektionen som är tillverkad i Portugal är diskret och rustik men samtidigt modern och funktionell.

  Pepper, består av peppriga ljusgrå delar med en levande glasyr som skapats för hand. Den minsta skålen och det stora runda fatet i serien har fått en lyxig touch av äkta guld. Med den kreativa kollektionen kan du själv välja hur din dukning ska upplevas. Modern, diskret och tidlös eller mixad med de handmålade delarna i guld för ett exklusivare och varmare uttryck. Varje stengodsdel har en unik glasyr.

 • pepper-1.jpg

  Pepper har tillverkats med omtanke för naturen, ett hållbart material med personlighet som känns lyxigt i all sin enkelhet, vi kallar det livslång stengodskärlek.

 • pepper-2.jpg

  Vårt stengods tillverkas i en av Portugals främsta fabriker i mycket hög kvalitet vilket gör att du kan använda din favoritservis hur ofta du vill, vardag som fest!

 • pepper-3.jpg

  Tonerna i kollektionen går i peppriga ljusgrå nyanser och glasyren som skapas för hand ger en unik attityd på varje del i servisen.

 • Pepper_se.jpg

  Inspireras och bläddra online i vår senaste Pepper-katalog.