Nordic Blue

Servisen är för dig som älskar nordisk design och vill umgås med familj och vänner i en evig känsla av sommar.

Nordic Blue

  • Vi bär alla på en längtan efter sommar. Sol, himmel, skog och blåa vatten. Umgänge och skratt. Nu gör vi på Fyrklövern det möjligt för dig att bjuda in sommaren året om med vår nya servis, Nordic Blue.

    Porslinets dekor är inspirerad av vår vackra nordiska natur. Designen andas en friskhet med poetiska inslag av naturmystik. Blå djupa sjöar, nyutslagen björk, förföriskt doftande liljekonvalj och ståtliga svanar. Nordic Blue går i harmoniska toner från krispigt vitt till blekt himmelsblått, likt ljus som silar genom trädens grenverk. 

    Formgivaren Anna Handell har skapat en sagolik design där hon har lyckats fånga essensen av vår vackra nordiska natur genom sina omsorgsfulla val av dekor, färg och form.

    Nordic Blue står för estetik, kvalitet och funktion. Porslinet tål att slitas vid små som stora tillfällen och du kan duka omsorgsfullt tjusigt till festen eller sparsmakat fräscht i vardagen. Servisen är för dig som älskar nordisk design och vill umgås med familj och vänner i en evig känsla av sommar.

  • Nordic1.jpg

  • Nordic2.jpg

  • Nordic3.jpg

Dina val
Dina val