Ingrid

Porslinet smyckas av ett vackert, virvlande mönster i upphöjd relief som ger en harmonisk inramning till maten.

Ingrid

  • Njut av en ljuvlig servis som passar perfekt för alla tillfällen! I luftig och feminin design presenterar Fyrklövern sin servis som är en hyllning till prinsessan Ingrid.

    Den tidlösa servisen går helt i vitt och passar därför väl in i våra nordiska ljusa hem. Moderna som traditionella. Porslinet smyckas av ett vackert, virvlande mönster i upphöjd relief som ger en harmonisk inramning till maten. Servisens form är böljande och modern. Ett harmoniskt möte mellan klassisk dekor och ny form.

    Vi på Fyrklövern vet vad som är viktigt för dig. Därför går porslinet utmärkt att både diska i maskin och använda i mikrovågsugn. Servisen Ingrid är för dig som vill förena vacker design och kvalitet med funktionalitet i ditt hem.

    Ingrid för tankarna till ljus, glädje och gemenskap. Ett porslin för alla livets tillfällen. Med sin diskreta design passar servisen Ingrid utmärkt ihop med alla färgskalor och dukningsarrangemang. Duka upp till den stora festen eller bjud in dina närmaste till en förtrolig middag i vardagen. Ingrid är en servis för livet!

  • ing1.jpg

  • ing2.jpg

  • ing3.jpg

Dina val
Dina val