Diamond

Titta djupt in i en slipad diamant och du möts av ett helt eget universum! Denna skönhet har fascinerat kvinnor genom alla tider. “Diamonds are a girl’s best friend.”

Diamond - Dyrberg/Kern

  • Det välkända danska smyckesföretaget Dyrberg/Kern och Fyrklövern presenterar stolt Diamond – servisen som får ditt dukade bord att gnistra som en juvel! 

    Inspirerade av den vita diamantens tidlösa skönhet har Gitte Dyrberg och Henning Kern, två av Nordens mest framstående smyckesdesigners, formgivit den exklusiva servisen Diamond. 

    Diamond är för dig som älskar det vackra i livet. Porslinets eleganta dekor är inspirerad av diamantens sofistikerade slipningar. Äkta guld ger en känsla av lyx. Utvalda porslinsdelar bär diamantmönster i toner från skimrande pärlemor till sobert grått.  Formspråket är internationellt modernt med en känsla av klassisk dansk design. 

    I det generösa sortimentet finns allt för livets festliga tillfällen; från den värdefulla middagen med familj och vänner till den pampiga nyårsfesten. Servisen blir som ett smycke för ditt dukade bord. Diamonds for your table!

  • dia1.jpg

  • Dyrberg_1.jpg

  • _Dia3.jpg

Dina val
Dina val