Celebration

Servisen Celebration passar lika bra vid middagsbjudningar som en romantisk middag på tumanhand. Gör varje middag till en oförglömlig kväll med denna oerhört vackra servis!

Celebration

  • Let’s celebrate - med kunglig glans! Som en hyllning till vår yngsta prinsessas vackra sommarbröllop har vi i samarbete med designern och konstnären Anne Rooslien tagit fram denna underbara servis som förkroppsligar den tidlösa kärleken och hyllar romantiken. Duka upp till fest! Njut av stämningen! Glänsande platina tillsammans med gråskimrande dekor ger festlig känsla. Celebration finns endast hos Fyrklövern och har en speciell bottenstämpel. Med en utsökt svepande form är Celebration ett självklart val vid middagsbjudningen. Det högklassiga fältspatporslinet pryds av en böljande dekor i skimrande grått och handmålad kant i äkta platina som ger en festlig känsla. Likt ett smycke på bordet förgyller Celebration kvällen!

    Den eleganta servisen Celebration är lätt att tycka om och passar för alla tillfällen. Fira högtiderna med pompa och ståt och ge vardagen en guldkant med vår ljuvliga servis Celebration!

  • cel1.jpg

  • cel3.jpg

  • cel2.jpg

Dina val
Dina val