Pepper

Stengods är ett material som ger en känsla av stillhet. Stillhet som får oss att stanna upp en stund i vår turbulenta tid. Med vår stengodskollektion Pepper är det enkelt att skapa en vilsam atmosfär som man vill stanna kvar i länge.

Pepper

 • Pepper är det senaste tillskottet i Fyrklöverns stengodsserier. Kollektionen som är tillverkad i Portugal är diskret och rustik men samtidigt modern och funktionell.

  Pepper, består av peppriga svartgrå delar med en levande glasyr som skapats för hand. Men också delar i ljusare grått där den minsta skålen och det runda fatet fått en lyxig touch av handmålade kanter i äkta guld. Med den kreativa kollektionen kan du själv välja hur din dukning ska upplevas. Modern, diskret och tidlös med svärta eller ljusgrått eller mixad med utvalda delar med detaljer i guld för ett exklusivare uttryck. Varje stengodsdel har en unik glasyr.


   

 • pepper-1.jpg

  Pepper har tillverkats med omtanke för naturen, ett hållbart material med personlighet som känns lyxigt i all sin enkelhet, vi kallar det livslång stengodskärlek.

 • pepper-2.jpg

  Vårt stengods tillverkas i en av Portugals främsta fabriker i mycket hög kvalitet vilket gör att du kan använda din favoritservis hur ofta du vill, vardag som fest!

 • pepper-3.jpg

  Färgerna i kollektionen går i preppriga nyanser från ljusgrått till mörkgrått och glasyren som skapas för hand ger en unik attityd på varje del i servisen.

 • Pepper_se.jpg

  Inspireras och bläddra online i vår senaste Pepper-katalog.