040-665 45 50
Inga varor i din varukorg

Våra samarbetspartners

Under årens lopp har vi haft glädjen att samarbeta med flera av Europas ledande tillverkare av bland annat glas, porslin, mässing och silver. Gemensamt är att de producerar föremål av yppersta klass. Bottenstämpeln bär Fyrklöverns eget märke och i vissa fall även fabrikens emblem. Vår bottenstämpel är garantin för en unik och äkta Fyrklövernprodukt som endast kan köpas genom oss.

Adax logo

ADAX
ADAX har gjort sig kända för unika produkter av mycket hög kvalitet.

 

Alessi logo

Alessi
Grundades 1921 av bröderna Giovanni och Carlo Alessi. Många är de produkter som sett dagens ljus och en del av dessa är designklassiker och betraktas som samlarobjekt.

 

Disneylogo

The Walt Disney Company Nordic
Del av den internationellt ledande medie- och underhållningskoncernen The Walt Disney Company, grundat 1923. Företaget verkar inom flera olika affärsområden; såsom film, TV- och radiosfären, interaktiva produkter, nöjesparker och reseupplevelser samt konsumentprodukter.

 

Fyrklövern Logo

Fyrklövern
Fyrklöverns eget varumärke garanterar dig ett helt unikt och exklusivt urval av kvalitetsprodukter.

 

Galician logo

Galician
Välrennomerat företag, som sedan 1853 har skapat traditionella och handgjorda oljelampor och annan exklusiv belysning.

 

Goebel logo

Goebel
Goebel, grundat 1871, är ett av världens mest kända porslinsbruk.

 

Herend logo

Herend
Arbetet i Herend porslinsfabrik, med anor från 1826, präglas av ambitionen att skapa porslinsföremål av högsta kvalitet. Sortimentet kännetecknas av eleganta och detaljrika dekorer, målade med stor säkerhet och precision.

 

Iittala logo

iittala
Finlands största och mest välkända glasbruk. Sedan 1950-talet har iittala varit världsberömt för sina konstnärligt högtstående produkter.

 

Johanfors logo

Johansfors
Johansfors glasbruk har idag en särställning genom sin produktion av unikt konstglas. Här finns t ex Astrid Gate, Simon Gates sondotter, vars nyansrika bildskålar och pjäser i graalteknik är tekniskt oöverträffade.

 

Kalevala logo

Kalevala Koru
Kalevala Koru lyfter fram de finaste motiven i den finländska och nordiska smyckes-traditionen. Deras skickliga formgivare anpassar historiska motiv till nutiden i brons, silver och guld. Varje smycke bär på en historia.

 

Kosta boda logo

Kosta Boda
Med en prägel av hantverk och god design har Kosta Boda blivit en av de ledande glasproducenterna i välden. Moderbruket, grundat 1742, är Sveriges äldsta som ännu är i drift.

 

Lapponia Jewelry logo

Lapponia Jewelry
Lapponia Jewelry har byggt upp ett världsrykte som ett av de mest uttrycksfulla och originella företagen i branschen med några av de mest eftertraktade och älskade smyckena.

 

Magnor logo

Magnor
Ett av Norges största glasbruk, grundat 1896. Magnor bygger på tradition, vilja och ambition.

 

Mauviel logo

Mauviel
Beläget i Normandie på den franska västkusten ligger anrika Mauviel som sedan 1830 har tillverkat exklusiva köksutensilier.

 

Meissen logo

Meissen Porslinsfabrik
Meissen är ett namn som förknippas med utsökt kvalitet och drivet yrkeskunnande. Porslinsfabriken grundades i början av 1700-talet och deras symbol är ett kvalitetsbevis för Europas mest representativa porslin.

 

MemaGAB logo

MEMA-GAB
MEMA har representerat svensk silver- och hantverkstradition sedan 1849. Gediget hantverkskunnande kombineras med modern teknik.

 

Orrefors logo

Orrefors
I samband med världsutställningen i Paris 1925 nådde Orrefors Glasbruk internationell erkänsla för sitt konstglas. Glasbruket är idag ett av världens mest kända.

 

Philippi logo

Philippi
Ovanligt utformade produkter för de som lever livet till fullo – det är vad Philippi står för. Nya mönster, elegant, stilrent, enastående material och oöverträffad funktionalitet.

 

Porsgrund logo

Porsgrund
Norska Porsgrund grundades 1887 och tillverkar porslinsprodukter av hög kvalitet.

 

Royal Copenhagen logo

Royal Copenhagen
Ett stort antal produkter har skapats sedan man tog det första penseldraget 1775 - då Royal Copenhagen Porcelain Manufactory såg dagens ljus. Mest berömd är den unika servisen Flora Danica som handmålas än idag.

 

Skultuna. logo

Skultuna mässingsbruk
Svenska Skultuna grundades av Karl XI år 1607, och har tillverkat vackra och gedigna mässingsföremål i snart 400 år.

 

Studio Glashyttan logo

Studio Glashyttan i Åhus
Glas, Kärlek och Känsla - så vill man beskriva arbetet på Studio glashyttan i Åhus som genom åren utvecklats till en av de främsta inom konstglas.

 

Unterweissbach logo

Unterweissbach
Det anrika tyska porslinsbruket Unterweissbach grundades 1882 i Bayern. Porslinsbruket har över 100 års erfarenhet av det känsliga precisionsarbete som skulptur-erade mästerverk kräver.

 

Åsas Tomtebod logo

Åsa’s Tomtebod
Startades i småländska Örnaholm 1993. Här tillverkas fortfarande de flesta av de välkända och omtyckta vättarna, men även andra produkter som till exempel skäggtomtar, häxor och möss. Produkterna är konsthantverk av högsta kvalitet.