040-665 45 50
Inga varor i din varukorg

Lars Wallin är Sveriges ledande couturedesigner.

Lace Platinum skimrar på bordet likt ett smycke.

Den vita spetsen framhävs av porslinets varma nyans av ostrongrått.

Save

Lace by Lars Wallin

Lace by Lars Wallin

Lars Wallin, Sveriges ledande couturedesigner, har skapat den utsökta servisen Lace i ett unikt samarbete med Fyrklövern. Låt dig svepas bort till en bländande värld av skönhet och elegans där romantiken flödar! Med sitt delikata spetsmönster är Lace framtagen för dig som äter med ögonen och dukar med passion.

Det exklusiva porslinet går i en mjuk ostrongrå ton och bär Lars Wallins sigill. Låt Lace framhäva den goda maten och ge kvällen en touch av couture!

Erbjudande! - 4 delar för bara 199:-
Erbjudande Lace by Lars Wallin servis
DIN GARANTI
  • Servisen tillverkas med ensamrätt för Fyrklövern.
  • Säljs exklusivt genom oss och finns inte i handeln.
  • Du har alltid 30 dagars fri bytes- och returrätt.
  • Vi ersätter eventuella transportskador till 100%.

Johan Möller, VD Fyrklövern

display: none; cursor: pointer;">Save

Save

Beställningsformulär
  • Ange mobilnummer för snabbare leverans och SMS-avisering


Ja tack! Jag vill gärna se hur servisen Lace ser ut hemma hos mig och önskar få hem 2 mat- och 2 förrättstallrikar för bara 199:- (inkl. porto). Jag får en unik möjlighet att duka hemma. Därefter får jag ett kuvert med mat- och förrättstallrik en gång i månaden till det fördelaktiga samlarpriset 499:- (ord. pris 683:-). Serien består av 12 kuvert, men jag bestämmer själv hur många jag vill ha. Porto 49:- tillkommer per leverans.

 

Jag får dessutom en exklusiv kopparfärgad gryta (värde 898.-) *med min tredje leverans utan extra kostnad.

Kampanjvillkor

  1. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/8 2017. Endast ett erbjudande per hushåll och endast kunder som inte tidigare köpt av servisen/serien.
  2. Jag blir gratis och helt utan köpförpliktelser medlem i Fyrklöverns Stjärnklubb. Som medlem får jag bl.a. nyhets-, produkt- och krediterbjudanden och har alltid minst 10 % rabatt på ord. pris. Jag kan också få fördelaktiga erbjudanden frånsamarbetspartners. Om jag inte önskar erbjudanden kontaktar jag kundtjänst på tel. 040-6654550. Jag får informationen skriftligen, per mobil-/ fast telefon eller e-post.
  3. Fyrklövern accepterar bara order från personer över 18 år och förbehåller sig rätten att godkänna beställningen. Du får max. 3 välkomsterbjudanden utan att köpa mer. Outlösta paket debiteras med 195 kr. Kreditkontroll kan komma att göras.
  4. Vi lagrar och uppdaterar personuppgifter för att kunna administrera kundförhållanden samt uppfylla våra garantiåtaganden.
  5. Jag accepterar att få nyhetsbrev från Fyrklövern AB skickade till min epost. Jag kan när som helst avbeställa detta val genom att ringa in till Fyrklöverns kundtjänst.

Öppettider kundservice:
Måndagar - torsdagar: 8.30 - 17.00
Fredagar 8.30 - 15.00
Lördagar, söndagar och helgdagar är det stängt

Du kan alltid nå oss på kundtjanst@fyrklovern.se