Lys upp vintermörkret med julens härligaste tomtar!

 • Asa_1.jpg

 • Med vår glögg- och kaffeserie skapar du julstämning vid såväl glöggen på första advent som vid fikan i soffan framför Kalle Anka och hans vänner på julafton.

  I kollektionen ingår kaffemuggar, glöggmuggar, assietter, hjärtformade skålar i två olika storlekar, kakfat på fot och två olika sorters ljusstakar – med andra ord, allt du behöver för en riktigt mysig julfika. Tomtarna på Fyrklöverns julserie i fältspatporslin har illustrerats av konstnären Anne Rooslien efter Åsa Götanders kända ulltomtar. I granarna som omger de små tomtarna i porslinsdekoren finns inslag av äkta guld.

asa_kaffe.jpg

Kaffemuggar

streck_rod.png

Dekoren på framsidan av muggarna består av tomtemor och tomtefar i snön. På baksidan sticker en snöklädd gren upp ur det vita vintertäcket. På insidan av koppen finns det små söta tomtefotspår. Höjden är 10 cm och volymen 25 cl.
Muggarna är tillverkade av fältspatporslin och är både mikrovågsugns- och diskmaskinsäkra. 

asa_glogg.jpg

Glöggmuggar

streck_rod.png

Samla familj och vänner kring en härlig glöggstund med de söta små muggarna.
Glöggmuggarna är 7 cm höga och rymmer 10 cl. Muggarna är tillverkade av fältspatporslin och är både mikrovågsugns- och diskmaskinsäkra.

asa_glogg.jpg

Glöggmuggar

streck_rod.png

Samla familj och vänner kring en härlig glöggstund med de söta små muggarna.
Glöggmuggarna är 7 cm höga och rymmer 10 cl. Muggarna är tillverkade av fältspatporslin och är både mikrovågsugns- och diskmaskinsäkra.

 • asa_stakar.jpg

 • asa_inforuta.jpg

 • asa_skal.jpg

 • asa_ljusstakar_kak.jpg

 • asa_assiett.jpg

Skapa julstämning

 • Ljusstakar - Ljus hör vintern och julen till, därför har vi tagit fram de supersöta värmeljusstakarna i fältspatsporslin med unika former och motiv som kan placeras både i fönsterkarmen eller på fikabordet. Värmeljusstakarna är 3 cm höga och 11 cm breda.
  Vill man ha lite höjd på bordsdekorationerna väljer man de höga ljusstakarna som finns i höjderna 11 och 14 cm. Alla tre ljusstakarna har sitt eget unika motiv.

  Hjärtskålar - Våra hjärtskålar i fältspatporslin är dekorerade med tomtemotiv och finns i två olika storlekar, 14 cm och 18 cm. Skålarna passar såväl till nötter, mandel och russin som småkakor och julgodis! Hjärtskålarna är både mikrovågsugns- och diskmaskinsäkra.

  Kakfat på fot - Servera julens alla sötsaker på det generösa fatet på fot. Låt fatet stå framme hela högtiden med några blockljus och njut av den fina dekoren med granar och tomtefamilj. Fatet är tillverkat i fältspatporslin och är 10 cm högt med en diameter på 31 cm. Diskas för hand.

  Assietter - Skapa stämning kring fikabordet med de juliga assietterna från Åsas Tomtejul! Mellan de snötäckta granarna och den lilla tomtefamiljen finns det plats för julens söta frestelser. Tallrikarna är tillverkade av fältspatporslin och är diskmaskinsäkra. Bredd 18 cm.