Höstmyset börjar hos oss!

  • pepper_13.jpg

  • Härliga hösten är här! Nu gör vi oss redo för livet hemma. För visst är den mörka årstiden mysig när vi kan tända brasan och bjuda familj och vänner på höstmiddagar. På torg och i mataffärer dignar korgarna av nyskördade rotfrukter som kål, äpplen och pumpor. Vi gör pajer och gratänger och annat mycket gott som hör hösten till. På vår höstmiddag dukade vi upp med vår stengodskollektion Pepper. Den rustika känslan passar så fint till såväl kottar, torkade växter och svamp som vi dekorerade bordet med.

  • pepper_1.jpg

  • Pepper passar så fint till såväl pumpor som torkade växter. Hur vill du duka upp i höst?

  • pepper_2.jpg

  • Snyggaste looken i höst

    Pepper är en av våra nya stengodskollektioner från Portugal och det är så roligt att så många kunder berättat att den blivit deras favoritservis! Pepper dyker upp i massor av influencerflöden på Instagram och Facebook och förekommer allt som oftast i pressen. Det är lätt att förstå, med Pepper är det så enkelt att skapa fin atmosfär på bordet.

    Oj vilken efterfrågan det blivit på vår nya stengodsservis Pepper. Men den som väntar på något gott…i slutet av november kommer ytterligare en leverans från fabriken i Portugal. Lagom till alla mustiga höst- och vinterdukningar. Beställ redan idag! 

     

  • pepper_3.jpg

  • pepper_4.jpg

  • pepper_5.jpg

  • pepper_6.jpg

  • Varje stengodsdel har en unik glasyr som bär karaktäristiska spår av det traditionsrika hantverket som gör uttrycket äkta och levande.

  • pepper_7.jpg

  • pepper_8.jpg

  • Vårt stengods tillverkas i en av Portugals främsta fabriker i mycket hög kvalitet vilket gör att du kan använda din favoritservis hur ofta du vill, vardag som fest!

  • Tortillabröd

    Baka egna tortillas och höj tacoupplevelsen till en ny nivå!

    Ingredienser:
    15 st

    • 4 dl vatten
    • 10 dl vetemjöl
    • 2 msk olja
    • 1,5 tsk salt
    • 2 tsk bakpulver

     

    Gör så här: Blanda alla ingredienser och knåda degen smidig. Gärna 5 minuter för hand eller lite längre i bakmaskinen. Låt degen vila 10 minuter eller i kylen över natten. Dela sedan till 15 bitar, forma till små bollar och låt vila under bakduk i 10 minuter. Kavla bröden tunna på ett mjölat bord. Stek bröden i en riktigt varm stekpanna som du penslar med lite olja, ca 1 minut på varje sida. Pensla stekpannan med olja efter var tredje tortilla. Håll bröden väl täckta under bakduk tills de svalnar.

  • Scones, så lätta att svänga ihop till frukosten på helgen. Servera med färskost och marmelad och bjud på en rykande varm kopp te. 

  • pepper_9.jpg

  • pepper_10.jpg