Augustifest i kräftans tecken!

  • Nu njuter vi av varma sensommarkvällar och nyfiskade kräftor, det är hög tid att duka upp till augustifest!

  • 1.jpg

  • 2.jpg

  • Både ätbart och vackert

    Kräftor är dekorativa i sig och tillsammans med krondill i en djup skål känns det härligt att slå sig ner vid bordet.

  • 3.jpg

    Välkomna gästen med en egen liten skål med kräftor.
    Skriv ett placeringskort och fäst det i en kräftklo. 
    Enkelt, personligt och välkomnande. 

  • 4.jpg

    Den finaste bordsdekorationen gör du enkelt med en vas som man fyller med krondill och skivade citroner. För att citronerna inte ska flyta iväg behöver man fylla ut vasen med krondillsstjälkarna.

  • 5.jpg

    Festligt och enkelt, servera kräftorna i glas och låt klorna titta upp. Sätt egen prägel på snapsen - använd gärna en fin saftflaska, fyll med okryddat brännvin och stoppa ner några dillkronor, låt stå i cirka ett dygn.

  • modell2.jpg

  • 6.jpg

  • Vill man piffa upp det vanliga gamla trädgårdsbordet kan man använda skärbrädor som tallriksunderlägg.

  • 7.jpgAtt blanda in krondill i blomstervasen är ett snabbt och enkelt sätt att skapa rätt kräftfestkänsla!

  • 8.jpgVåra vackra Clematisglas finns i många olika varianter.

  • 9.jpgFörutom den traditionella västerbottenpajen uppskattar många en fräsch sallad som är lite matig till kräftorna. Spenat, blåbär, grönmögelost och valnötter är en härlig smakkombination.