040-665 45 50
Inga varor i din varukorg

Denna vecka har vi många fina erbjudanden för alla smaker och stilar!

Vilken servis passar bäst i ditt hem?

Sensation erbjudande

Sonja - Duka med kärlek!

En vacker och kärleksfull dukning är något dina gäster kommer att älska och bevara i minnet. Servisen Sonja passar lika bra till en dukning i vitaste vitt, som till en mer färgsprakande dukning.
Sensation erbjudande

Sensation - Låt festen börja!

Nu lanserar vi servisen Sensation, för livets små som stora festliga tillfällen. Servisens mjuka formspråk bjuder in till en härlig matupplevelse. Linjer i äkta guld och platina harmonierar fint med den ovala tallriksformen. Sensation står för tidlös estetik, skön form och god kvalitet.
Tomtarnas Jul erbjudande

Tomtarnas Jul

Alla drömmer om en jul fylld med värme, glädje och gemenskap. Konstnären Anne Rooslien har i sina motiv fångat gårdstomtarnas sysslor. Formspråket är tidlöst och de unika hjärtformade delarna skapar en välkomnande känsla. Det vita porslinet med handmålad platinakant och snöflingor i relief för tanken till frostiga julnätter.
Celebration erbjudande

Celebration - Let's celebrate!

En elegant och modern servis för alla tillfällen. Fira högtiderna med pompa och ståt och ge vardagen en guldkant med vår ljuvliga servis Celebration!
Christmas Moments erbjudande

Christmas Moments - by Maria Montazami

Vår charmiga hollywoodstjärna älskar julen och har i samarbete med illustratören Anna Handell designat denna ljuvliga julservis som utstrålar många av julens härliga egenskaper: tradition, värme och glädje.
Royal Dream erbjudande

Royal Dream - Design by Lars Wallin

Sveriges ledande couturedesigner, Lars Wallin, och Fyrklövern har skapat en drömservis värdig en prinsessa – Royal Dream! Med denna drömservis kan du duka upp till en alldeles, alldeles underbar fest!
Diamond erbjudande

Diamond - Design by Dyrberg/Kern

Inspirerade av den vita diamantens tidlösa skönhet har Gitte Dyrberg och Henning Kern, två av Nordens mest framstående smyckesdesigners, formgivit den exklusiva servisen Diamond. I det generösa sortimentet finns allt för livets festliga tillfällen, från den värdefulla middagen med familj och vänner till den pampiga nyårsfesten. Diamonds for your table!
Moments erbjudande

Moments - Design by Maria Montazami

Maria Montazami, den svenska hollywoodfrun, har charmat oss alla med sin värme och spontanitet. Tillsammans med Fyrklövern har hon designat servisen Moments by Maria Montazami som utstrålar Marias härliga egenskaper: värme, kvinnlighet och elegans.
Victoria erbjudande

Victoria - en hyllning till kärleken

Sätt guldkant på tillvaron med den ljuvliga servisen Victoria! Från högtider som bröllop och dop till fredagsmys och middagsbjudningar med de närmaste är Victoria den perfekta servisen för ditt hem.
Åsas Tomtejul  erbjudande

Åsas Tomtejul - Duka med de populära tomtarna

Välkommen till Åsas underbara tomtevärld! Vår storsäljare Åsas Tomtejul har redan blivit en härlig jultradition i många hem. Beställ ditt provpaket av denna vackra julservis idag och se om den passar hemma hos dig!
Max ett erbjudande per hushåll.