040-665 45 50
Inga varor i din varukorg

Denna vecka har vi många fina erbjudanden för alla smaker och stilar!

Vilken servis passar bäst i ditt hem?

Nordic Blue erbjudande

Nordic Blue - En evig känsla av sommar

Vi bär alla på en längtan efter sommar. Sol, himmel, skog och blåa vatten. Umgänge och skratt. Nu gör vi på Fyrklövern det möjligt för dig att bjuda in sommaren året om med vår servis, Nordic Blue.
Royal Dream erbjudande

Royal Dream - Design by Lars Wallin

Sveriges ledande couturedesigner, Lars Wallin, och Fyrklövern har skapat en drömservis värdig en prinsessa – Royal Dream! Med denna drömservis kan du duka upp till en alldeles, alldeles underbar fest!
Diamond erbjudande

Diamond - Design by Dyrberg/Kern

Inspirerade av den vita diamantens tidlösa skönhet har Gitte Dyrberg och Henning Kern, två av Nordens mest framstående smyckesdesigners, formgivit den exklusiva servisen Diamond. I det generösa sortimentet finns allt för livets festliga tillfällen, från den värdefulla middagen med familj och vänner till den pampiga nyårsfesten. Diamonds for your table!
Moments erbjudande

Moments - Design by Maria Montazami

Maria Montazami, den svenska hollywoodfrun, har charmat oss alla med sin värme och spontanitet. Tillsammans med Fyrklövern har hon designat servisen Moments by Maria Montazami som utstrålar Marias härliga egenskaper: värme, kvinnlighet och elegans.
Celebration erbjudande

Celebration - Let's celebrate!

En elegant och modern servis för alla tillfällen. Fira högtiderna med pompa och ståt och ge vardagen en guldkant med vår ljuvliga servis Celebration!
Victoria erbjudande

Victoria - en hyllning till kärleken

Sätt guldkant på tillvaron med den ljuvliga servisen Victoria! Från högtider som bröllop och dop till fredagsmys och middagsbjudningar med de närmaste är Victoria den perfekta servisen för ditt hem.
Lace erbjudande

Lace - Lovely. Luxurious. Lacy.

Lars Wallin, Sveriges ledande couturedesigner, har skapat den utsökta jubileumsservisen Lace. Med sitt delikata spetsmönster är Lace framtagen för dig som äter med ögonen och dukar med passion.
Åsas Tomtejul vit erbjudande

Åsas Tomtejul Vit - En dröm i gnistrande vitt

Vi drömmer alla om en sagolik gnistrande jul! Därför har vi på Fyrklövern, i ett unikt samarbete med designern Åsa Götander, tagit fram Åsas Tomtejul – i vackraste vitt!
Åsas Tomtejul  erbjudande

Åsas Tomtejul - Duka med de populära tomtarna

Välkommen till Åsas underbara tomtevärld! Vår storsäljare Åsas Tomtejul har redan blivit en härlig jultradition i många hem. Beställ ditt provpaket av denna vackra julservis idag och se om den passar hemma hos dig!
Blå Herrgård  erbjudande

Blå Herrgård - Elegant, tidlös och klassisk

Missa inte chansen att få provduka i ditt eget hem med vår klassiskt vackra servis Blå Herrgård! Blå Herrgård är tidlös med sin ljuvliga blomdekor i blått på vitt fältspatporslin
Nordiska Fåglar erbjudande

Nordiska Fåglar - Bjud in naturen till ditt hem

Beställ ditt provpaket av vår underbara servis Nordiska Fåglar! Fältspatporslinet är dekorerat med tolv av Nordens vackraste småfåglar. Ljuvligt illustrerade pryder fåglarna ditt dukade bord oavsett årstid.
Gammaldags Jul- erbjudande

Gammaldags Jul - Äkta julstämning

Få hem ditt provpaket av vår populära servis Gammaldags Jul och fira en riktigt traditionsrik jul! Lars Carlsons stämningsfulla tomtemotiv är välkända från våra svenska julkort och dekorerar servisen Gammaldags Jul.
Clematis erbjudande

Clematis - by Vallila Interior

Duka upp bordet med en fantastisk servis i modern och fräsch design! I samarbete med finska textilföretaget Vallila Interior kan Fyrklövern erbjuda servisen Clematis. Beställ ditt provpaket och ta del av vårt erbjudande idag!
Disney Jul erbjudande

Disney Jul - Fira jul med Kalle och hans vänner

Vad vore julafton utan Kalle Anka och hans vänner? Gläd hela familjen genom att duka fram julmaten på den härliga servisen Disney Jul. Beställ ditt provpaket idag! Vi har inga förpliktelser och inga köptvång.
Domherren erbjudande

Domherren - Vinterns vackra gäst

Låt vår älskade vintergäst förgylla måltiderna under de vita och kalla vintermånaderna. Vill du provduka hemma med den vackra servisen Domherren? Beställ ditt provpaket idag!
Ingrid erbjudande

Ingrid - En servis för livet

Servisen Ingrid för tankarna till ljus, glädje och gemenskap. Ett porslin för alla livets tillfällen. Formen är böljande och modern. Ett harmoniskt möte mellan klassisk dekor och ny form.
Lise erbjudande

Lise - Blomstrande matglädje

Klassiska blommor i trendigt blått leker sig fram på porslinet i hög kvalitet. Servisens moderna formspråk framhäver den goda maten. Dekoren kryddas med stänk av äkta guld!
Max ett 199:- erbjudande per hushåll.