Djupa tallrikar

Tallriken som med sitt djup är perfekt för den rykande soppan, den krämiga pastan och den mustiga grytan. Den djupa tallriken är en av grundpelarna i din servis och kan användas till att servera mycket mer än bara den värmande gulaschsoppan eller fiskgrytan. En stor djup tallrik är perfekt för att duka fram helgens snacks i eller att servera den krispiga salladen ur. Det är enbart din fantasi som sätter gränserna för användningsområdet av den djupa tallriken. Att para ihop den djupa tallriken med vackra bestick är alltid en bra idé.

En djup tallrik med ett djupt intryck

I vårt breda sortiment av djupa tallrikar hittar du allt från de klassiska vita djupa tallrikarna i porslin till de djupa pastatallrikarna i stengods. Variationerna i glasyren och designen ger varje djup tallrik sin unika prägel och känsla.

Duka fram en rustik känsla med vår servis Pepper i grått stengods eller skapa ett tidlöst intryck med vår servis Celebration i klassiskt fältspatporslin. Vi på Fyrklövern har djupa tallrikar för alla typer av serviser och dukningar.

Mixa eller matcha med den djupa tallriken

Med dina djupa tallrikar kan du välja att matcha med resterande servis du har hemma eller mixa med en annan ny servis. På detta vis skapar du en unik dukning och känsla vid middagsbordet och du är inte låst till att enbart använda en servis.

Varför inte välja en djup tallrik av stengods i en varm ton att komplettera dina vita mattallrikar i porslin med.

Ett annat alternativ för att förhöja dukningen är att låta alla tallrikar gå i samma ton och design för att sedan låta dricksglasen framhävas lite extra med en egen design och känsla.

Inred med en djup tallrik

Den djupa tallriken kan användas i hemmets alla rum, och då menar vi inte enbart att du kan avnjuta soppan i vardagsrummet istället för i köket.

Snygga djupa tallrikar kan till exempel även användas som förvaring. En djup vacker tallrik fungerar ypperligt att förvara sina värmeljus eller nycklar i. Men tallriken kan även i sin enkelhet agera som en snygg inredningsdetalj för att lyfta en bokhylla eller TV bänk.

Vi på Fyrklövern har även ett brett sortiment av dekorationer som kan ge rummet ett helt nytt intryck.